onsdag den 10. oktober 2012

Onsdag 10/10/12

Vi skulle ind til B&E til S&H dvs safety & health undervisning. Vi skulle være der kl 1300 så vi havde hele formiddagen til at kigge os omkring i nærområdet. Vi besluttede os for at prøve en engelsk morgenmad så vi tog afsted uden at spise hjemmefra. Lige nede for vejen ligger Ecclesall Road hvilket er at sted med mange pubs og spisesteder. Vi fandt et sted der tilbød morgenmad hvor vi fik en typisk engelsk morgenmad. Der var pølse, æg, bacon, svampe, hashbrowns, tomat og toast. Et meget stille sted hvor man kunne få et stille og roligt morgenmad på en af de travleste gader i Sheffield men betjeningen var i top!
Derefter vandrede vi ned mod Sheffield Interchange. Undervejs kom vi forbi den eneste B&O forhandler i Sheffield. Naturligvis skulle vi indenfor. Vi snakkede lidt med chefen for butikken som undskyldte for rodet. De havde lige modtaget en BV11 som de skulle have taget model billeder af. Han var meget benovet over at jeg arbejdede på B&O og var meget venlig og snakkesaglig. Vi kiggede lidt på butikken efter snakken og lovede at komme igen efter et par dage så de havde tid til at komme på plads med den nye tv. De havde ikke endnu modtaget et eksemplar af A9 men var meget forventningsfulde og var meget spændte på at modtage det første eksemplar. Det er nu meget sjovt at komme ind i en B&O butik i udlandet  og fortælle at man arbejder på fabrikken. Der er meget stothed omkring mærket uanset hvor man kommer hen!

Kl 1300 mødtes vi med de andre på B&E. Vi skulle have en kursus i sikkerhed og førstehjælp. Det var en lille gennemgang i de gængse engelske regler men de var meget lig med de danske så det var nemt overstået.Eftersom jeg var sikkerhedsrepræsentant i mit gamle arbejde kunne jeg nemt dragge paraller mellem de danske og engelske regler. Vi skulle udøve førstehjælp så som CPR på dukker og vi klarede den alle med top karakter.

Da vi var færdige med vores førstehjælp kursus tog vi alle ind til Sheffield Interchange hvor vi fandt en pub hvor vi kunne nyde en øl indtil tiden var inde til aftensmad. Vi fandt en god italiensk restaurant hvor vi fik nogle gode pizzaer og pasta retter. Derefter var det på tide at finde hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar