fredag den 26. oktober 2012

Torsdag 25/10/12

Torsdag startede som alle de andre dage. Mig paa plads foran computeren. Det lykkedes at blive faerdig med mit projekt endnu engang. Nu mangler jeg bare at undersoege hvorfor de ikke er ens :P

Over middag kom John fra B&E paa besoeg. Han var paa rundtur for at samle op paa vores oplevelser samt hoere hvordan vores virksomheder havde det med at have os paa besoeg. Der var naturligvis ingen problemer at snakke om saa vi havde bare en lille snak om alt muligt, blandt andet Wednesday - Leeds kampen. Johan var blevet inviteret til Sheffield United kamp om tirsdagen af hans chef saa vi skulle ogsaa lige vende den en gang. Efter som de spiller en raekke under Wednesday og at det var en tirsdags kamp saa var der ikke naer saa meget gang i den kamp. John som er inkaneret Wednesday fan var glad da han fik at vide at United kampen ikke maalte sig med vores kamp. John er nu en meget hyggelig fyr der elsker at snakke med alle :)

Efter arbejde var det hjem og slappe lidt af inden aftensmaden var klar. Jav arbejdede aftenskift saa det var Ty der var chefen i koekkenet. Vi fik lidt pizza, kartoffelbaade samt salat.
Da Johan var til foldbold med chefen moedte han ogsaa chefens steddatter. Hun har en lille frisoerbutik 3 minutters gang fra hvor vi bor saa da alle pigerne i butikken skulle ud for at faa en fyraftens et eller andet blev vi inviteret med. Det var ogsaa en glimrende maade for os at se naermere paa Ecclesall Road. Eftersom vores aftensmad ikke var ret stor spiste vi en gang mere da pigerne skulle have aftensmad. Da pubberne der ude lukker ved 2330-0000 tiden besluttede vi os at proeve lykken nede i centrum efter vi havde spist. Det viste sig at vaere en aften hvor alle de studerende var i byen saa vi ombestemte os og koebte en par oel og en flaske vin og tog hjem til den ene af pigerne. Eftersom det blev en smule sent fik vi lov til at overnatte paa sofaen. Det var alligevel i naerheden af vores arbejdspladser saa det var ikke det helt store problem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar