søndag den 7. oktober 2012

Så kom dagen vi skulle afsted. Vi mødtes i lufthavnen i Billund hvor vi fordrev ventetiden til vi skulle lette med en enkelt øl samt at få lidt at spise. Vi skulle flyve 1755 men eftersom det kun var en lille flyvetur på mindre end 2 timer så regnede vi ikke med at der var servering af mad undervejs. Vi tog dog fejl. Vores meget søde flight attendant Mariann sørgede for at vi spiste og drak kaffe/øl hele turen så det var en posetiv overraskelse. Vi landede 20 minutter for tidligt så vores pickup var der ikke til at tage imod os. Det var dog ikke det store problem for knapt var vi kommet ud af lufthavnen for Johan spottede nogle folk i Liverpool tøj. Det viste sig at være et par af trænerstaben så han lånte lige en Liverpool trøje og fik taget et billede med dem. Så var hans dag reddet :)

Da vi endelig ankom til Sheffield blev vi hurtigt fordelt ud på værtsfamilierne så vi kunne komme hjem til vores nye bopæl. Johan og jeg bor hos et meget venligt ungt par som vi sad og snakkede med til midnat. De var meget glade for at vi kunne snakke engelsk da de også har 3 japanske studerende boende som ikke kan snakkede det mindste engelsk hvilket gør det en smule besværligt for dem. Det er dog sidste dag de er her.

Jeg regner med at tage et par billeder i dag af vores omgivelser og uploade dem så snart jeg får tid. Næste planlagte event er et introkursus kl 10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar